Tietoa meistä

Oikeudenmukaisessa maailmassa kaikilla ihmisillä on yhtäläinen mahdollisuus elää hyvää elämää.

Uskomme rakentavan keskustelun voimaan.

Max Tallberg

Global Visions ry:n perustaja
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Max Tallberg syntyi Helsingissä vuonna 1989. Hän on opiskellut filosofiaa, historiaa ja valtiotieteitä Helsingin yliopistolla ja Åbo Akademissa. Maailman muuttaminen paremmaksi on ollut teema, jonka hän on aina kokenut tärkeäksi. Tämä sai hänet perustamaan vuonna 2021 Global Visions ry:n, yhdistyksen, jonka tavoitteena on tuoda yhteen ideoita, ihmisiä ja ryhmiä, jotka haluavat parantaa maailman tilaa.

Visiomme on luoda maailma, jossa kaikilla ihmisillä on yhtäläinen mahdollisuus hyvään elämään.

Petri Lahtinen

Hankesuunnittelija

Petri Lahtinen (s. 1989 Helsinki) on filosofian maisteri pääaineenaan kreikan kieli ja kirjallisuus ja sivuaineinaan arabian kieli ja islamintutkimus. Tieteen ja kulttuurin parissa työskentelyn ohella hän on kiinnostunut erityisesti ympäristökysymyksistä ja oikeudenmukaisuuden filosofiasta keinona hahmottaa parempaa maailmaa.

Oletko ihminen, jonka mielestä on tärkeää pyrkiä parantamaan maailman tilaa?

Jos näin on asian laita, silloin Uuden ajan kansalainen: Visio paremmasta maailmasta on kirja, joka sinun tulisi lukea. Kirjassa Max Tallberg esittää konkreettisen poliittisen vision paremmasta maailmasta. Kirja on ladattavissa ilmaiseksi.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä ja antaa meille palautetta sekä kysyä lisää toiminnastamme. Täytä oheinen lomake ja jätä meille yhteystietosi yhteydenottoa varten.

Täytä oheinen lomake ja jätä meille yhteystietosi yhteydenottoa varten.