Tule mukaan yhdistyksemme toimintaan

Oikeudenmukaisessa maailmassa kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus elää hyvää elämää.

Uskomme rakentavan keskustelun voimaan.

Global Visions > Tule mukaan yhdistyksemme toimintaan

Osallistu toimintaamme

Osallistumalla Global Visions ry:n toimintaan olet mukana rakentamassa parempaa maailmaa. Saat myös olla mukana kehittämässä yhdistyksemme toimintaa ja osallistua yhdistyksen herättämään keskusteluun. 

Yhteisön jäsenyys on ilmainen. Yhteisön jäsenenä saat pääsyn jäsenportaalille ja voit osallistua yhdistyksen herättämään keskusteluun. Yhdistyksen pysyvä jäsenyys maksaa 10 euroa. Yhdistyksen jäsenenä saat tietää tapahtumista ennakkoon ja pääset osallistumaan niihin alennettuun hintaan. Yhdistyksen jäsenenä pääset myös kehittämään toimintaamme ja osallistumaan päätöksentekoomme.

Kirjaudu jäsenportaalille

Kirjautumalla jäsenportaalille, pääset osallistumaan aktiivisesti keskusteluun. Siirry portaalille alla olevasta painikkeesta.

Yhdistyksen säännöt

Yhdistyksemme toimintaa määrittävät kaikille yhteiset pelisäännöt. Tutustu tarkemmin Global Visions ry:n sääntöihin ja tule mukaan vaikuttamaan.

Lue lisää yhdistyksen toiminnasta

Missionamme on luoda globaali yhteisö, joka keskittyy siihen, miten maailmasta voidaan tehdä parempi paikka meille kaikille. 

Tule mukaan unelmoimaan ja visioimaan, yhdessä olemme enemmän!

Oletko ihminen, jonka mielestä on tärkeää pyrkiä parantamaan maailman tilaa?

Jos näin on asian laita, silloin Uuden ajan kansalainen: Visio paremmasta maailmasta on kirja, joka sinun tulisi lukea. Kirjassa Max Tallberg esittää konkreettisen poliittisen vision paremmasta maailmasta. Kirja on ladattavissa ilmaiseksi.