Astrid Aminoff on uusi hankesuunnittelijamme

Kannatamme muutoksia, jotka ovat kaikkien hyväksyttävissä.

Uskomme rakentavan keskustelun voimaan.

Global Visions > Blogi > Astrid Aminoff on uusi hankesuunnittelijamme

Astrid Aminoff on uusi hankesuunnittelijamme

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että Astrid Aminoff on liittynyt Global Visions ry-tiimiin ja aloittanut äskettäin työskentelyn hankesuunnittelijana. Astrid Aminoff syntyi englannissa ja muutti Suomeen vuonna 1996. Aminoff suoritti yhteiskuntatieteiden maisteritutkinnon Lapin Yliopistossa pääaineena politiikkatieteet. Hän opiskeli myös sukupuolentutkimusta ja valokuvausta. Aminoffille myönnettiin valtiotieteellisen yhdistyksen pro-gradu palkinto lopputyöstään “Milk and Biopolitics”. Hänen tutkimusintressinsä ovat biopolitiikka, uusliberalismi, sukupuolten tasa-arvo, fundamentalismi ja  terveysaktivismi. Viime aikoina hän on kiinnostunut tekoälyn eettisistä kysymyksistä. Tehtävässään Global Visions ry:ssä Aminoff toivoo tekevänsä töitä sen eteen, että tieto monimutkaisista globaaleista kysymyksistä ja mahdollisista ratkaisusta on helpommin kaikkien saatavilla. Lähdemme nyt innokkaana kohti uutta yhteistyötä ja suunnitteilla on jo kaikenlaista tulevalle vuodelle. Astridiin saa yhteyttä helpoiten sähköpostitse astrid.aminoff@globalvisions.fi.

Jaa somessa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

SINUA SAATTAVAT KIINNOSTAA MYÖS SEURAAVAT ARTIKKELIT

Metapolitiikka, Algoritmit ja Vastarinta

Astrid Aminoff Viime vuosien äärioikeiston nousu, joka ulottuu Donald Trumpin presidenttiydestä Euroopan äärioikeistolaisen populismin nousuun, uhkaa monia liberaaleja ihanteita, joiden kanssa olemme kollektiivisesti samaistuneet toisen

Anarkismi (osa kolme)

Petri Lahtinen Demokratia Anarkismissa suhtaudutaan demokratiaan usein kahtiajakoisesti tai ristiriitaisesti. Tässäkin on tärkeää täsmentää, että anarkistinen demokratiakritiikki kohdistuu pääosin uusliberalistiseen demokratiaan ja parlamentarismiin. Anarkismin epäileväisyys

Anarkismi (osa kaksi)

Petri Lahtinen Aktivismi Keskeisimpiä anarkismiin kuuluvia keinoja vaikuttaa ja haastaa nykyinen tilanne on aktivismi ja sen eri muodot. Nykyajan anarkistista aktivismia teoretisoidaan tuloksena, joka on

Anarkismi (osa yksi)

Petri Lahtinen Tavoitellessamme kokonaisvaltaisesti parempaa maailmaa on yksi merkittävimmistä haasteista löytää toimiva yhteiskunnallisen järjestäytymisen muoto. 1900-luvun ideologisessa kamppailussa fasismin hävittyä toisessa maailmansodassa ja perinteisen kommunismin

Oletko ihminen, jonka mielestä on tärkeää pyrkiä parantamaan maailman tilaa?

Jos näin on asian laita, silloin Uuden ajan kansalainen: Visio paremmasta maailmasta on kirja, joka sinun tulisi lukea. Kirjassa Max Tallberg esittää konkreettisen poliittisen vision paremmasta maailmasta. Kirja on ladattavissa ilmaiseksi.